Strålande prestationer under en händelserik helg för Momentum Sports

Vilken spännande helg på Mondo Indoor Games i Uppsala!

I A-finalen för män 200m var Josef Malsher och Joel Ekman först över mållinjen. Josefs tid, på 22.04, var ytterligare en förbättring av förra helgens personliga rekord och M22-klubbrekord för Upsala IF. Det är även klubbens näst snabbaste tid någonsin inomhus och just nu den tionde snabbaste tiden i Sverige under inomhussäsongen.

Det var väldigt kul att det gick bra i helgen och att träningen börjar ge resultat. Planen för framtiden är väl att bygga vidare och fortsätta träna på som jag gör just nu.

IMG_1226

Foto: Erik Hagberg

Hur fort Joel sprang fick vi inte veta då han tyvärr trampade på linjen på sin tighta andrabana och blev därmed diskvalificerad. Trots det visar premiären på att han är i sin bästa form någonsin och att hans gamla personliga rekord är i stor fara.

Även på 60m gick det bra för samtliga aktiva. Bäst gick det för Josef som även på den kortare distansen slog sitt personliga rekord med nästan en tiondel, vilket placerar honom i klubbens topp tio-lista genom tiderna och närmar honom en tid under sju sekunder.

Trots en, på gott och ont, händelserik helg visar Momentum Sports aktiva att en tävling inte definierar deras tävlingssäsong och vi alla på Momentum Sports ser entusiastiskt på vad resten av vintern har att erbjuda.