Svenskt årsbästa och personliga rekord i säsongsdebuten för Momentum Sports!

I onsdags öppnade fyra av våra sprinters, Josef, Joel, Martin och Simon, inomhussäsongen för Momentum Sports 2024 inför hemmapubliken i Uppsala. Detta resulterade i tre personliga rekord och ett tidigt svenskt årsbästa i Män 60m för Simon som sprang på 6.77s.

240110_momentum_60m-02

Foto: Ethan Chalon

Årets första tävling blev en energifylld start på tävlingssäsongen. Våra aktiva var överlag nöjda med sina prestationer, men vet samtidigt att de har mer att ge och ser fram emot kommande tävlingar. För våra långsprinters Joel och Josef var detta en mjukstart för att senare under säsongen tävla i sina huvuddistanser 200m och 400m.

Nästa tävling blir Täby vinterspel i Sätrahallen, helgen den 19-21 januari där ytterligare Momentum-sprinters gör sina debuter.

Att resultaten blev så bra redan vid den första tävlingen på säsongen var ingen större överraskning, men ett fint kvitto på att försäsongsträningen har gått enligt plan. Ribban kan nu sättas högt för resten av säsongen! Vi tackar för allt engagemang och positivitet från publiken och våra samarbetspartners. Det här var en minnesvärd och framgångsrik start på säsongen – nu kör vi!